Στοιχεία Επικοινωνίας  
Email: loggoshouse@gmail.com Τηλ: +30 6998 702 523 Διεύθυνση: Βασιλικός, Ζάκυνθος

ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΛΟΓΓΟΣ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Το σπίτι αποτελείται από δυο διαμερίσματα, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα.  Το ένα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και το άλλο στο ισόγειο. Και τα δυο βλέπουν τον όμορφο κήπο και τη γύρω εξοχή.

Διαμέρισμα Πρώτου Ορόφου

Το διαμέρισμα πρώτου ορόφου είναι κατάλληλο για έως 5 άτομα.

Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, ένα μικρό σαλόνι με καναπέ που γίνεται κρεβάτι και τηλεόραση LCD Plasma, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο με μπανιέρα. Το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και το άλλο δυο μονά κρεβάτια. Η κουζίνα περιλαμβάνει ηλεκτρικά μάτια, φούρνο, ψυγείο, βραστήρα, φρυγανιέρα και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Υπάρχει κλιματισμός στα υπνοδωμάτια και ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (WiFi) σε όλο το διαμέρισμα. Η επιπλωμένη βεράντα και τα μπαλκόνια βλέπουν τον κήπο και τους γειτονικούς ελαιώνες. Ένα παιδικό κρεβάτι μπορεί να προστεθεί κατόπιν αιτήματος στο υπνοδωμάτιο με το διπλό κρεβάτι. Το πέμπτο άτομο μπορεί να φιλοξενηθεί στον καναπέ που γίνεται κρεβάτι ή σε κρεβατάκι στο υπνοδωμάτιο με το διπλό κρεβάτι.

φωτογραφιες

Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House

Διαμέρισμα Ισογείου

Το ισόγειο διαμέρισμα είναι κατάλληλο για έως 5 άτομα.

Το ισόγειο διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, ένα μικρό σαλόνι με καναπέ που γίνεται κρεβάτι και τηλεόραση LCD Plasma, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο με μπανιέρα. Το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και το άλλο δυο μονά κρεβάτια. Η κουζίνα περιλαμβάνει ηλεκτρικά μάτια, φούρνο, ψυγείο, βραστήρα, φρυγανιέρα και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Υπάρχει κλιματισμός στα υπνοδωμάτια και ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (WiFi) σε όλο το διαμέρισμα. Οι επιπλωμένες βεράντες βλέπουν τον κήπο και τους γειτονικούς ελαιώνες. Ένα παιδικό κρεβάτι μπορεί να προστεθεί κατόπιν αιτήματος στο υπνοδωμάτιο με το διπλό κρεβάτι. Το πέμπτο άτομο μπορεί να φιλοξενηθεί στον καναπέ που γίνεται κρεβάτι ή σε κρεβατάκι στο υπνοδωμάτιο με το διπλό κρεβάτι.

φωτογραφιες

Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House Loggos House

Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε τιμές, διαθεσιμότητα και προσφορές. Βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει, κάντε την κρατησή σας και λάβετε άμεση επιβεβαίωση!

Online κρατησεις!